Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ESKO Generator s.r.o., se sídlem V Zátiší 810/1, 709 00 Ostrava, IČ 07818025, zapsaná u krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 77342 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Provozovatelem webu je ESKO Generator, s.r.o., sídlem V Zátiší 810/1, 709 00 Ostrava
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Baselight můžete vyzkoušet zcela zdarma !
06.10.2021 POD KAPOTOU
Baselight můžete vyzkoušet zcela zdarma !
Mobilní osvětlení Baselight 320 X se stává novým standardem ve stavebnictví. číst celé
Posílené zázemí naší půjčovny
05.09.2021 POD KAPOTOU
Posílené zázemí naší půjčovny
Vzhledem k nárustu poptávek na Solvensku jsme se rozhodli posílit naše depo v Bratislavě o několik dalších strojů. číst celé
450kVA Scania u zákazníka za 5 dní !
06.05.2021 REFERENCE
450kVA Scania u zákazníka za 5 dní !
Zákazníkovi jsme dodali generátor Scania o výkonu 455kVA do 5ti pracovních dní ! číst celé
Mobilní výkon 200kVA v prime režimu
22.03.2021 REFERENCE
Mobilní výkon 200kVA v prime režimu
Dodávka generátoru o výkonu 200kVA s motorem IVECO na homologovaném vozíku. číst celé
Nepropásněte novinky a akce!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel

ESKO generator s.r.o.
Sídlo a provozovna: Záhumenní 2034/103
70800 Ostrava Poruba, Česká republika

IČ: 07818025
DIČ: CZ07818025
Datová schránka: 3mmtgxu

 
© 2020, ESKO generator s.r.o., všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz