Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ESKO Generator s.r.o., se sídlem V Zátiší 810/1, 709 00 Ostrava, IČ 07818025, zapsaná u krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 77342 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Baselight můžete vyzkoušet zcela zdarma !
06.10.2021 POD KAPOTOU
Baselight můžete vyzkoušet zcela zdarma !
Mobilní osvětlení Baselight 320 X se stává novým standardem ve stavebnictví. číst celé
Posílené zázemí naší půjčovny
05.09.2021 POD KAPOTOU
Posílené zázemí naší půjčovny
Vzhledem k nárustu poptávek na Solvensku jsme se rozhodli posílit naše depo v Bratislavě o několik dalších strojů. číst celé
450kVA Scania u zákazníka za 5 dní !
06.05.2021 REFERENCE
450kVA Scania u zákazníka za 5 dní !
Zákazníkovi jsme dodali generátor Scania o výkonu 455kVA do 5ti pracovních dní ! číst celé
Mobilní výkon 200kVA v prime režimu
22.03.2021 REFERENCE
Mobilní výkon 200kVA v prime režimu
Dodávka generátoru o výkonu 200kVA s motorem IVECO na homologovaném vozíku. číst celé
Nepropásněte novinky a akce!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel

ESKO generator s.r.o.
Sídlo a provozovna: Záhumenní 2034/103
70800 Ostrava Poruba, Česká republika

IČ: 07818025
DIČ: CZ07818025
Datová schránka: 3mmtgxu

 
© 2020, ESKO generator s.r.o., všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz