Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ESKO Generator s.r.o., se sídlem V Zátiší 810/1, 709 00 Ostrava, IČ 078180025, zapsaná u krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 77342 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • identifikace firemních návštěvníků webu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Provozovatel webu eskogenerator.cz je společnost  ESKO Generator s.r.o., sídlem V Zítiší 810/1, 709 00 Ostrava, ČR
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem služby LEADY.CZ, provozované společností IMPER CZ, s.r.o., sídlem Nádražní 762/32, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Z našeho blogu

Baselight můžete vyzkoušet zcela zdarma !
06.10.2021 POD KAPOTOU
Baselight můžete vyzkoušet zcela zdarma !
Mobilní osvětlení Baselight 320 X se stává novým standardem ve stavebnictví. číst celé
Posílené zázemí naší půjčovny
05.09.2021 POD KAPOTOU
Posílené zázemí naší půjčovny
Vzhledem k nárustu poptávek na Solvensku jsme se rozhodli posílit naše depo v Bratislavě o několik dalších strojů. číst celé
450kVA Scania u zákazníka za 5 dní !
06.05.2021 REFERENCE
450kVA Scania u zákazníka za 5 dní !
Zákazníkovi jsme dodali generátor Scania o výkonu 455kVA do 5ti pracovních dní ! číst celé
Mobilní výkon 200kVA v prime režimu
22.03.2021 REFERENCE
Mobilní výkon 200kVA v prime režimu
Dodávka generátoru o výkonu 200kVA s motorem IVECO na homologovaném vozíku. číst celé
Nepropásněte novinky a akce!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Provozovatel

ESKO generator s.r.o.
Sídlo a provozovna: Záhumenní 2034/103
70800 Ostrava Poruba, Česká republika

IČ: 07818025
DIČ: CZ07818025
Datová schránka: 3mmtgxu

 
© 2020, ESKO generator s.r.o., všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz